Audit & CO d.o.o.

Družba za revizijo in svetovanje d.o.o.

Revizijska družba AUDIT & CO, družba za revizijo in svetovanje d.o.o. je članica HLB International.

HLB International je hitro rastoča, dinamična mreža neodvisnih računovodskih strokovnjakov in poslovnih svetovalcev. Ustanovljena je bila leta 1969. HLB International se uvršča v sam vrh 12 mednarodnih računovodskih mrež. HLB International združuje v mrežo preko 1.700 družb članic iz več kot 100 držav po celem svetu, ki skupno zaposlujejo preko 14.000 strokovnjakov v več kot 450 pisarnah.

S svojo več kot 40-letno zgodovino so družbe članice HLB International razvile celovito paleto storitev in strokovnega znanja, s katerim zagotavljajo servisiranje potreb strank v različnih sektorjih gospodarstva. Družbe članice zagotavljajo svojim strankam celovite storitve povezane z revizijo, računovodstvom ter davčnim in finančnim svetovanjem.

HLB International se osredotoča na kakovost in osebne storitve. Kakovost je ključna gonilna sila. Pregled zagotavljanja kakovosti poteka pri vseh bodočih članih mreže. Kakovost se zagotavlja tudi z rednimi pregledi za vse družbe članice. Pregled se izvede z izkušeno ekipo revizijskih strokovnjakov bodisi iz centralnega urada bodisi s partnerji iz držav članic. Namen pregledov je zagotoviti, da družbe članice poslujejo v skladu z mednarodnimi strokovnimi standardi.